Et hjem med en lun og god varme er et komfortabelt hjem. Vi bruker mye av energien i en bolig til oppvarming, og det kan være penger å spare på å velge det rette varmeanlegget.

Når en bygger ny bolig, er det mange valgmuligheter. I en eksiterende bolig må en gjerne fornye og eventuelt bygge videre på anlegget som er installert. Mange har sentralvarme med oljekjel og radiotorer. Det er vedtatt politisk at alle oljekjeler og oljebrennere skal skiftes ut innen år 2020. Da finnes det gode løsninger som består av en varmepumpeløsning.

En luft-vann eller væske-vann varmepumpe kan erstatte oljekjelen. Det er viktig å vurdere hele anlegget slik at en opprettholder komforten i huset med en ny varmekilde.

I nybygg egner også en varmepumpe seg til oppvarming. I mange nye hus som bygges i dag, oppstår det et kjølebehov i deler av året. På grunn av den gode isolasjonen er energien fra utstyr og personer grunn til at boligen blir i varmeste laget.

Spør oss i KGR AS om en kombinasjon av vannbåren varme og aircondition i samme anlegget. I tillegg til denne kombinasjonen varmes tappevannet også.

Se vårt store utvalg av varmepumper

varmeanlegg_1

Bilde fra oppdrag hos kunde. Foto: KGR.

ehs-varmeanlegg

Illustrasjonsfoto av EHS Split